#
12-5-2023
Ajankohtaista

Ainutlaatuinen toimintakonsepti startup-yrittäjän tukena – Osakeantimme on käynnissä

Rahoituksen ja osaamisemme kautta autamme kehittämään startup-yrityksiä ideasta menestykseen. Käymme läpi satoja sijoitusmahdollisuuksia vuodessa ja valitsemme lupaavimmat yhtiöt, joiden idea on patentoitavissa ja/tai liiketoiminta kasvatettavissa nopeasti. 

Yhtiömme takana ovat kaksi vuonna 2023 fuusioituvaa sijoitusyhtiötä, joiden omistuspohja on suurilta osin sama. Fuusioituvalla, nimellä Startup Lions Oy jatkavalla yhtiöllämme on sijoituksia yhteensä 12 eri startup-yrityksessä.

 

Sijoituskohteidemme menestys

Sijoituskohteemme toimivat useilla eri toimialoilla, sillä toimialan sijaan meille olennaista on, että yrityksen idea synnyttää uutta osaamista, on yksityisomisteinen ja yrittäjien omistama. Sijoituskohteisiin tekemiemme sijoitusten arvot ovat kasvaneet jopa useita tuhansia prosentteja. 

Malliesimerkkinä toimii Dermeco, joka on kehittänyt täysin biohajoavan hydrokolloidisidoksen ensimmäisenä maailmassa. Keksintö on suojattu kolmella patenttihakemuksilla. Verrattaessa maksamaamme osakekohtaista hintaa osakkeen tämänhetkiseen arvoon, on sijoituksemme arvo kasvanut 35338 %.

ROI-kaavio.png

Sijoitetun pääoman tuottoaste (mukaan luettuna kaikki sijoituskohteemme).

 

Nyt käynnissä olevasta osakeannista on tähän mennessä merkitty noin 20 %. Osakeannista kertynyt pääoma käytetään listautumisprosessin valmisteluun sekä uusiin potentiaalisiin sijoituskohteisiin. 

 

Liity sijoittajayhteisöömme

Tarjoamme sijoittajalle mahdollisuuden päästä mukaan varhaisen vaiheen startup-yrityksiin hajautetulla riskillä. Lue lisää siitä, miksi juuri sinun kannattaisi lähteä sijoittajaksi Startup Lionsin sijoittajayhteisöön.

Lähde mukaan sijoittajaksi ottamalla yhteyttä: sijoittaja@startuplions.fi

 

Osakeanti-lukuina2023-min.png

 

Ps. Järjestämme kesäkuussa webinaarin, jossa pääset kuulemaan lisää meistä ja sijoituskohteistamme. Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa, kerromme pian lisää webinaarista ja sen ajankohdasta.