#
19-5-2023
Ajankohtaista

Autamme startup-yrityksiä ideasta menestykseen rahoituksen ja osaamisemme avulla. Oletko sinä seuraava menestyjä?

Uuden yrityksen alkuvaihe on kuitenkin pitkä ja haastava, ja rahoittajia on vaikea löytää ennen kuin suurimmat riskit on ohitettu. Yrittäjiltä puuttuu usein myös osaamista, rohkeutta ja resursseja yrityksen nopeaan kasvattamiseen. 

Tässä mukaan Startup Lions. 

Toimintakonseptimme on Suomen mittakaavassa ainutlaatuinen. Sijoitamme toimialariippumattomasti eri puolilla Suomea toimiviin hyvin varhaisen vaiheen yrityksiin. Meille riittää, että sinulla on loistava idea, jolla on potentiaali kasvaa ja skaalautua. Olemme yrittäjän luottokumppani ja tuomme rahoituksen lisäksi vahvaa osaamista sinun käytettäväksesi. 

Sijoituskohteisiin tekemiemme sijoitusten arvot ovat kasvaneet jopa useita tuhansia prosentteja – eli me todistetusti autamme matkalla menestykseen.

 

uutinen-kohdeyritykset-kaavio.png

 

Uusia innovaatioita ja Suomalaista yrittäjyyttä

Olemme mukana Suomen Nuorkauppakamarit ry:n luotsaamassa Tuottava Idea -kilpailussa. Kilpailun päämääränä on edistää uusien innovaatioiden syntyä, nostaa esiin uusia potentiaalisia liikeideoita sekä kasvattaa yrittäjyyden arvostusta. Haluamme olla mukana näkemässä uusimpia innovaatioita ja meitä kiinnostavat erityisesti kestävään kehitykseen tähtäävät ideat. 

Kasvamme nopeasti ja etsimme jatkuvasti mukaan uusia sijoityskohdeyrityksiä. Voisitko sinä olla seuraava menestyvä startup-yrittäjä? Täytä kumppanuushakemusniin keskustellaan miten voimme olla apunasi matkalla menestykseen! 

 

Myös osakeantimme on vielä käynnissä, Lähde mukaan sijoittajaksi tulevaisuuden menestyjiin!