#
8-9-2022
Ajankohtaista Tapahtuma

Dermeco voittoon Suomen Nuorkauppakamareiden Tuottava idea -kilpailussa

Dermeco Oy on voittanut Suomen Nuorkauppakamareiden startup-sarjan Tuottava idea -kilpailussa B-alueen osakilpailun ideallaan biohajoava ja ekologinen haavasidosmateriaali. Yritys etenee voiton myötä startup-kategorian kansalliseen kilpailuun, jossa voittajalle on luvassa 60 000 euron edestä näkyvyyttä. 

Idea sai erinomaista palautetta tuomaristolta. Haavasidosmateriaali on tuote, jonka jokainen kohtaa elämänsä aikana. Dermeco on lähestynyt tuotetta kestävästi ekologisuuden näkökulmasta ja tuotteella on vahva potentiaali globaaleilla markkinoilla. Tuotteen biohajoavuus sekä tuotannon ekologisuus ovat kansainvälisesti merkittäviä tekijöitä.

Tuottava Idea -kilpailu on Suomen Nuorkauppakamarit ry:n järjestämä kilpailu, jonka tavoitteena on edistää innovointia sekä nostaa esiin uusia liikeideoita ja korostaa niiden merkitystä yhteiskunnallisen kehityksen avaintekijöinä. Kilpailun tavoitteena on myös nostaa yrittämisen arvostusta ja korostaa uusien ideoiden ja riskinoton merkitystä kansantalouden kasvun sekä maamme hyvinvoinnin lisäämiselle.