#
6-7-2023
Ajankohtaista

DiabetesSara Oy muuttaa nimensä SaraWell Oy:ksi – "Nimenmuutos on tehty erityisesti kuvaamaan laajentunutta liiketoimintaamme"

Portfolioyrityksemme DiabetesSara Oy on muuttanut nimensä SaraWell Oy:ksi selkeyttääkseen laajentunutta liiketoimintaansa. Yhtiön aputoiminiminä ovat jatkossa DiabetesSara sekä Terve Päivä. SaraWell on digiterveysyhtiö, joka tuottaa elintapasairauksien ennaltaehkäisevää hoitoa sekä diabeteshoidon palveluita, etävastaanottoja ja hoidonohjausta.

“Nimenmuutos on tehty erityisesti kuvaamaan laajentunut liiketoimintaamme ja varsinkin Terve Päivä -palvelumme kokonaisvaltaisuutta ennaltaehkäisevien elintapamuutosten ratkaisuna ja digitaalisena ohjauksena. Toimintamme selkeytyy, emmekä profiloidu enää vain diabeteshoidon toimijaksi", SaraWell’n toimitusjohtaja Heikki Hartikainen kertoo.

DiabetesSara tarjoaa siis jatkossakin erityisesti diabeteksen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn suunnattuja etävastaanottoja ja diabeteshoidon palveluita.

Terve Päivä -palvelu on sekä terveydenhuollon toimijoiden käyttöön suunniteltu SaaS-alusta että kokonaispalvelu 24 viikon mittaiseen, automatisoituun ja skaalautuvaan elintapaohjaukseen, sairauksien ennaltaehkäisyyn ja lääkehoidon tueksi. Alusta mahdollistaa terveydenhuollon ammatillisen jatkuvan tuen ja ohjauksen asiakkaalle, vaikuttavuuden seurannan ja raportoinnin. Kaikki Terve Päivä sisällöt ovat terveydenhuollon ammattilaisten kehittämiä ja validoimia.

Yrityksen nimen taustalla on myös merkityksellinen tarina: “SaraWell nimen Sara osa periytyy aiemmasta DiabetesSara nimestä ja sen tarina on peräisin yhtiömme ensimmäisestä diabeteshoidon asiakkaasta, jonka nimi oli Sara. Tästä syntyi DiabetesSara.”

image-20230706120418-1.png

Askel kohti kansainvälisiä markkinoita

Ajankohtaisena ja merkittävänä askeleena SaraWell on allekirjoittanut ruotsalaisen Kiwok Nordic AB kanssa aiesopimuksen strategisesta kumppanuudesta koskien yhtiöiden yhteistä tuotepalvelukokonaisuutta sekä myynnin- ja markkinoinnintoimintoja.

Kiwok tarjoaa korkeakouluille, alueille ja kunnille edistyneempiä ja tehokkaampia ratkaisuja yksittäisten potilaiden etäseurantaan, potilasryhmien kotiseurantaan aluetasolla sekä valtakunnalliseen riskiryhmiin kuuluvien henkilöiden seulomiseen.

”Olemme erittäin innoissamme alkavasta yhteistyöstä Kiwokin kanssa! Tämä on meille merkittävä ensimmäinen askel kohti kansainvälisiä markkinoita. Samalla tämä on ensimmäinen yhdistelmäratkaisu, jossa meidän Terve Päivä palvelulla ja kumppanin laiteratkaisulla voidaan tarjota vielä kattavammin loppuasiakasta sekä terveydenhuoltoa hyödyttävä kokonaisuus” Hartikainen kertoo.