#
12-4-2023
Ajankohtaista

Listautumiseen tähtäävän Startup Lionsin osakeanti käynnissä – Lähde mukaan Suomessa ainutlaatuiseen sijoittajayhteisöömme

Toimintakonseptimme on Suomen mittakaavassa ainutlaatuinen. Olemme ainoa suomalainen toimija, joka sijoittaa hyvin alkuvaiheessa oleviin yrityksiin ja ideoihin. Tuemme yrittäjyyttä ja luomme uusia työpaikkoja.

 

Miksi liittyä sijoittajayhteisömme?

Käymme läpi satoja sijoitusmahdollisuuksia vuodessa ja valitsemme lupaavimmat yhtiöt, joiden idea on patentoitavissa ja/tai liiketoiminta kasvatettavissa nopeasti. 

Hajautamme sijoituksemme useisiin eri toimialoilla toimiviin startup-yrityksiin.

Saat siis ainutlaatuisen tilaisuuden tukea aloittavia yrityksiä ja lupaavia ideoita menestystarinoiksi. 

 

ROI-osakeanti-uutinen.png

 

Startup Lions ja osakeanti

Yhtiömme takana ovat kaksi vuonna 2023 fuusioituvaa sijoitusyhtiötä, joiden omistuspohja on suurilta osin sama. Fuusioituvan, nimellä Startup Lions Oy jatkavan, yhtiön takana on joukko kokeneita yritysjohtajia, jotka rahoituksemme ohella tarjoavat osaamistaan portfolioyritysten käyttöön.

Osakeannista kertynyt pääoma käytetään listautumisprosessin valmisteluun sekä uusiin potentiaalisiin sijoituskohteisiin. Tarjoamme mahdollisuuden päästä mukaan varhaisen vaiheen startup-yrityksiin hajautetulla riskillä.

Yrityksellämme on sijoituksia yhteensä 12 eri startup-yrityksessä. Sijoituskohteemme toimivat useilla eri toimialoilla, sillä toimialan sijaan meille olennaista on, että yrityksen idea synnyttää uutta osaamista, on yksityisomisteinen ja yrittäjien omistama. Rahoituksemme ja osaamisemme avulla autamme yritykset ideasta menestykseen. 

 

Osakeannin-luvut-uutinen-min.png

 

Tutustu meihin ja osakeantiin: https://startuplions.fi/sijoittajille/osakeanti

Lähde mukaan sijoittajaksi ottamalla yhteyttä: sijoittaja@startuplions.fi