#
11-8-2023
Ajankohtaista

Miten yrityksesi voi hyötyä Startup Lionsista?

Yksin oman yrityksen parissa puurtaminen saattaa olla paikoin uuvuttavaa ja haasteet voivat tuntua ylitsepääsemättömiltä ilman osaavaa ja tukevaa kumppania. Hyvä liiketoimintaidea kannattaa kuitenkin lähtökohtaisesti toteuttaa, sillä se on yksi tärkeimmistä yrityksen menestystekijöistä. 
 
Tärkeintä on siis yrittää! Tämän me allekirjoitamme ja haluamme olla auttamassa yrittäjiä liiketoiminnan käynnistämisessä, mikä saattaa olla koko yritystoiminnan vaikein ja vaativin askel. Helpointa on lähteä liikkeelle sellaisen kumppanin kanssa, jolla on paljon laaja-alaista kokemusta, joka aidosti tunnistaa toiminnan eri vaiheet ja niiden haasteet sekä osaa ennakoida tulevaa. 
 
Startup Lions on erikoistunut tukemaan ja kehittämään yrityksiä aivan niiden alkuvaiheessa. Tavoitteemme on kasvattaa menestyviä yrityksiä ja yrittäjiä Suomeen.  
 
Startup Lions voi auttaa yritystäsi monella tavalla, esimerkkinä 
•    Rahoitus 
•    Business-osaaminen 
•    Tuotteistaminen 
•    Kansainvälistyminen 
•    IPR 
  
Tavoitteenamme on saada yritys menestymään, mutta samalla yrityksen omistajuus ja päätösvalta säilyy aina yrittäjällä. Näin varmistamme, että yrityksen menestyessä myös yrittäjä menestyy. Haluamme tukea yrittäjyyttä ja luoda työpaikkoja Suomeen. 


 Voit keskustella liiketoiminnan aloittamisesta kanssamme luottamuksellisesti. 
Täytä kumppanuushakemus täältä.
 

Startup Lions on mukana tuottava idea -kilpailussa


Haluamme olla mukana nostamassa esiin uusia liikeideoita ja innovaatioita, minkä vuoksi olemme mukana Tuottava idea -kilpailussa valitsemassa 43:n innovatiivisen idean joukosta voittajia. 
 
Etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia sijoituskohdeyrityksiä, tutustu yritysportfolioomme