#
4-8-2023
Ajankohtaista

Turvamaksut.fi -palvelu tuo turvaa vertaishenkilökauppaan – osakeanti on avoinna

Huijaukset ja vedätykset ovat todellinen ongelma kuluttajien välisessä verkkokaupankäynnissä, tästä esimerkiksi Vesa Keskinen on saanut oman osansa. Sakariltakin jäi näytönohjain saamatta. Useampi kuin joka viides suomalainen on ostanut tavaraa yksityishenkilöltä verkossa, ja vertaiskaupan lisääntyessä tarve sen turvaamiselle kasvaa. 

Safe Payment Group lanseeraa syyskuussa uuden Turvamaksut.fi-maksunvälityspalvelun, jonka ansioista vertaiskaupankäynti sujuu turvallisesti ja helposti eikä huijaaminen enää onnistukaan. Turvamaksut.fi-palvelussa tehdään sopimus vertaiskaupasta, luodaan kauppatapahtuma ja suoritetaan maksu. Myyjä saa tiedon tulevasta maksusta ja voi lähettää tuotteen ostajalle. Kun ostaja on kuitannut saaneensa tuotteen, siirretään rahat myyjän tilille. 

Palvelun ansiosta yksityishenkilöt voivat käydä kauppaa keskenään luottavaisin mielin. 
Safe Payment Groupissa on jo mukana sijoittajia ja sijoitusrahastoja ja lisää keskusteluja on käynnissä. Osakeanti on avoinna ja nopeana pääset vielä mukaan pre-launch valuaatiolla. Tule mukaan ja auta kuluttajia ekologisten valintojen tekemisessä!