#
19-9-2022
Ajankohtaista

Snowsus Oy päivittää strategiaansa – sähköisten ajoneuvojen kehitys jatkuu

Portfolioyrityksemme Snowsus Oy kehittää sähköisiä kevytajoneuvoja. Tavoitteena on uudistaa lähiliikkuminen maalla, lumella ja vedessä. Konseptien taustalla on ajatus energian säästämisestä voiman lisäämisen sijaan. Minimoimalla paino, liike- ja tuulenvastus sekä optimoimalla voimansiirto saadaan aikaan ekologisia uuden ajan kulkuneuvoja.

Kevään aikana yhtiön hallitus päätti lähteä hakemaan uutta kasvupolkua. Strategiassa ensisijaiseksi kohteeksi valikoituivat sähköiset ajoneuvot, joille annettin nimeksi eFloater. Valintaa pidettiin selkeänä, sillä fossiilisten polttoaineiden hinta on noussut merkittävästi ja vihreä siirtymä on käynnissä. Ensimmäisessä vaiheessa parhaaksi vaihtoehdoksi sähköajoneuvoissa on noussut sähköinen vesijetti. Siihen perusteluina on kova kysyntä, suuremmat markkinat ja vähäinen kilpailu. 

Strategian päivittämisen jälkeen tiimi täydentyi Henrik Kärkkäisellä. Hän on ammatiltaan sähkömies ja valmistanut viime talvena Suomen ensimmäisen sähköisen vesijetin. Laite on Snowsuksen ensimmäinen prototyyppi ja sen pohjalta kehitetään jatkoprojektia. 

Viime viikolla Snowsus solmi aiesopimuksen vesijetin rungon suunnittelusta ja valmistuksesta yhdessä Parexon kanssa, joka on veneiden suunnittelussa maailman huippua. Heidän suunnittelutiimissään on mukana useita palkittuja venesuunnittelijoita mukaan lukien suomalainen Jaakko Kivioja sekä yksi maailman tunnetuimmissa suunnittelijoista, Carlos Vidal. Yhteistyössä heidän kanssaan Snowsus aloittaa seuraavan prototyypin kehityksen ensi kesän tapahtumia varten. Uuden prototyypin kaupalliset oikeudet ovat yksinomaan Snowsusin omistuksessa.  

Osakeanti

Snowsus Oy:n hallitus päätti 10.3.2022 pidetyssä kokouksessa tarjota yhtiön osakkeita uusien liiketoimintojen rahoittamiseksi.

Osakeannissa tarjotaan 3000 kappaletta uusia osakkeita 35 euron kappalehintaan eli yhteensä 105 000€.Minimisijoitus uusille osakkaille on 5000€, jo mukana oleville 1000€.

Tällä rahoituskierroksella on tarkoitus valmistaa seuraavan vaiheen sähköllä toimiva prototyyppi eFloater. 

Mikäli haluat lähteä mukaan sijoittamaan, ota yhteyttä:

Timo Kronqvist |timo.kronqvist@timexcon.com 

Altti Näsi | altti.nasi@snowsus.com

image-20220919085424-1.png