#
27-9-2022
Ajankohtaista

Startup Lionsin osakeanti käynnissä – Lähde mukaan Suomessa ainutlaatuiseen sijoituskonseptiimme

Startup Lions on käynnistänyt osakeannin, josta kertynyt pääoma käytetään listautumisprosessin valmisteluun sekä uusiin potentiaalisiin sijoituskohteisiin. Tarjoamme mahdollisuuden päästä mukaan varhaisen vaiheen startup-yrityksiin hajautetulla riskillä.

Toimintakonseptimme on Suomen mittakaavassa ainutlaatuinen. Ymmärrämme, että varhaisen vaiheen startup-yhtiöiden alku on pitkä ja haastava eikä rahoitusta ole helppo saada ennen suurimpien riskien ohittamista. Yhtiömme takana ovat kaksi syksyllä 2022 fuusioituvaa sijoitusyhtiötä, Start Up Lions Oy ja Whitecoach Oy, joiden omistuspohja on suurilta osin sama. Fuusioituvan, nimellä Startup Lions Oy jatkavan, yhtiön takana on joukko kokeneita yritysjohtajia, jotka rahoituksemme ohella tarjoavat osaamistaan kohdeyritysten käyttöön.

Käynnistyneestä osakeannista kertynyt pääoma käytetään listautumisprosessin valmisteluun sekä uusiin potentiaalisiin sijoituskohteisiin. Tarjoamme sijoittajalle mahdollisuuden päästä mukaan varhaisen vaiheen startup-yrityksiin hajautetulla riskillä.

Osakeanti_tyypilliset_sijoituksemme.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fuusion myötä yrityksellämme on sijoituksia yhteensä 13 eri startup-yrityksessä. Sijoituskohteemme toimivat useilla eri toimialoilla. Toimialan sijaan meille olennaista on, että yrityksen idea synnyttää uutta suomalaislähtöistä osaamista, on yksityisomisteinen, yrittäjien käynnistämä ja omistama. Rahoituksemme ja osaamisemme avulla autamme yritykset ideasta menestykseen. 

Lue lisää annista sijoittaja.fi artikkelista


Osakeanti

  • Osakeannin koko: 7 718 osaketta (enintään 700.022,6 euroa)
  • Yrityksen pre-money valuaatio: 13 900 000 EUR
  • Osakkeen merkintähinta: 90,7 EUR
  • Minimimerkintämäärä uusille osakkaille (ei koske nykyisiä osakkaita): 55 osaketta (4 988,5 EUR)
  • Osakeannin minimitavoite: 150.017,80 EUR
  • Merkintäaika: Annin täyttymiseen asti, suljetaan kuitenkin viimeistään 31.10.2022

Tutustu osakeantimateriaaleihin ja osta osakkeita


Kysymyksiä? Ota yhteyttä:

sijoittaja@startuplions.fi

TAI

Johan Backas // johan.backas@startuplions.fi

Jukka Huikari // jukka.huikari@gmail.com