#
2-2-2023
Ajankohtaista

Terveydelle Oy tarjoaa laadukasta hoitoa, hyvinvointia ja elämäniloa ikääntyneille sekä pitkäaikaissairaille asiakkailleen

Terveydelle Oy on pitkäaikaisesta unelmasta syntynyt yksityinen terveys- ja sosiaalipalveluita tarjoava kotihoitoyritys Hyvinkäällä. Yrityksen taustalla on ajatus kiireettömästä asiakkaan kohtaamisesta sekä mahdollisimman monipuolisen hoitotyön toteuttamisesta hyvinvointia ja elämäniloa vaalien.

Terveydelle on muutamassa vuodessa kasvanut Hyvinkään alueen suurimmaksi yksityiseksi kotihoitoyritykseksi. Vuonna 2017 toiminimellä alkanut toiminta muutettiin vuonna 2019 osakeyhtiöksi, ja sijoittajat lähtivät toimintaan mukaan seuraavana vuonna 2020. 7.7.2021 toteutuneiden yrityskauppojen myötä Terveydelle omistaa myös hyvinkääläisen Aarrehoiva Oy:n. 

”Terveydelle toiminta lähtee arvoistamme”, yrityksen operatiivinen johtaja Heli Ervasti kuvaa. Hoitotyöllä yritys haluaa preventiivisen toiminnan kautta ennaltaehkäistä tulevia sairauksia, lisätä hyvinvointia, kohdata asiakas kiireettömästi sekä lisätä elämäniloa erityisesti ikäihmisten parissa. ”Toimimme kiireettömästi, asiakasta kunnioittaen ja taaten yksilöllinen laadukas hoito. Tyytyväiset asiakkaat ovat meille sydämen asia.”

Tulevaisuudessa yrityksen odotetaan kasvavan maantieteellisesti sekä palveluiden kehityksen kautta. Liikevaihtoennuste vuodelle 2022 oli 740 000 euroa. ”Sijoittajien mukaantulo on mahdollistanut yrityksemme kasvun”, Ervasti toteaa. Startup Lionsin mukanaan tuoma hallinnollisen puolen tuki sekä yrityskauppoihin liittyvä osaaminen ovat olleet kasvun kannalta merkityksellisiä.

Noin 200 kuukausittaisesta asiakkaasta suurin osa on itsemaksavia ikääntyneitä tai pitkäaikaissairaita henkilöitä, jotka arvostavat yksilöllistä ja luotettavaa hoitoa oman kodin rauhassa. Lisäksi palveluita tarjotaan kuntien kautta. 

Terveydelle päivittäistä toimintaa johtavat ja koordinoivat operatiivinen johtaja Heli Ervasti sekä palvelupäälliköt Niina Ahola ja Pipsa Hannila.

Terveydelle henkilöstö koostuu moniammatillisesta tiimistä, jossa yhdistyvät vankka hoitotyökokemus sekä aito kiinnostus työtä kohtaan. Työntekijöitä on kuukaudesta riippuen 20–30 henkilöä sekä kuukausi- että tuntityöntekijöinä. Koulutustaustaltaan he ovat on mm. lähihoitajia, sairaanhoitajia, -opiskelijoita sekä hoitoapulaisia. Palvelupäälliköt Niina Ahola ja Pipsa Hannila opiskelevat lisäksi yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoa työn ohessa. Myös muun henkilökunnan erikoistumiskoulutukseen kannustetaan.

”Mahdollisuuksia laajenemiseen on valtavasti. Toivon, että löydämme henkilöstöön lisää ammattitaitoisia ja kehitysmyönteisiä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia, jotka toimivat saumattomasti tiiminä yhä parempien palvelurakenteiden toteuttamiseksi”, Ervasti toteaa.

Lisätietoja:

Heli Ervasti | Operatiivinen johtaja

heli@terveydelle.fi

www.terveydelle.fi