#
20-10-2023
Ajankohtaista

Tuottava Idea -kilpailu osoittaa, että yrittäjyys kiinnostaa ja innovaatiota syntyy

Nuorkauppakamarin järjestämä Tuottava Idea -innovaatiokilpailu on tuottanut lukuisia menestystarinoita vuosien saatossa. Tänä vuonna oli mahdollista osallistua Startup- tai Innovaatiosarjaan ja toimitusjohtajamme Johan Backas sai kunnian olla tuomaristossa arvioimassa kilpailun satoa. Kilpailun parhaimmisto julkaistaan lokakuun lopulla.

Startup Lionsille Tuottava Idea -yhteistyö on merkityksellinen. Yhteistyön myötä pääsemme tutustumaan kiinnostaviin liikeideoihin ja tuleviin menestystarinoihin, joita kilpailu on vuosittain tuottanut. Kilpailu on saavuttanut tukevan jalansijan ja kiinnostaa yrityksiä laajasti. 

”Kilpailuun osallistui liiketoimintoja laajalla skaalalla. Yritykset edustivat energiatehokkuuden parantamista, yhteiskunnallisten haasteiden ratkomista sekä teollisia täsmäratkaisuja. Osallistuneet yritykset ovat osoitus siitä, että yrittäminen kiinnostaa ja että erityyppisille ongelmille löytyy paljon innovaatioita.”, luonnehtii Johan Backas. 

Tuottava Idea -kilpailun tavoitteena on lisätä yrittäjyyden arvostusta sekä edistää innovointia ja nostaa uusia liikeideoita esiin. Nämä tavoitteet tukevat omaa tavoitettamme kasvattaa menestyviä yrittäjiä ja yrityksiä Suomeen. 

Aiempina vuosina portfolioyrityksistämme kilpailussa ovat menestyneet muun muassa SaraWell (aiemmin DiabetesSara) sekä Dermeco, joka voitti viime vuonna Startup-sarjan. 

Etsimme jatkuvasti uusia alkuvaiheen yrityksiä, joiden liiketoiminnassa voimme olla tukena. Lue miten yrityksesi voi hyötyä yhteistyöstä ja tule kumppaniksemme.