#
4-4-2024
Ajankohtaista

Turvamaksut.fi -palvelu lanseerataan – näkymät markkinoilla otolliset

Turvamaksut.fi on solminut yhteistyösopimuksen tunnetun alustakauppapaikan kanssa ja lanseeraus on lähiviikkoina. Näkymät ovat markkinoilla varsin lupaavat, sillä kuluttajien vertaiskaupankäynti on pitkään ollut kasvussa siitäkin huolimatta, että riski huijatuksi tulemisesta nostaa kynnystä sekä myyntiin että ostamiseen.

Turvamaksut.fi -maksuvälityspalvelun ansioista yksityishenkilöt voivat käydä kauppaa luottavaisin mielin ja alustakauppapaikat saavat palvelusta helpotusta verottajan raportointivaateiden täyttämiseen.

Yksityishenkilöiden keskinäisen rahaliikenteen volyymien kasvutrendin odotetaan kiihtyvän entisestään ekologisten valintojen suosion lisääntyessä. Haastava taloudellinen tilanne lisää osaltaan kuluttajien kiinnostusta kiertotalouteen. Kuluttajien keskinäisessä rahaliikenteessä onkin iso potentiaali ja palvelua lähdettiin rakentamaan selvään tarpeeseen. Tästä osoituksena on se, että kilpailijoitakin markkinoille on tullut.   

 

Kilpailuetua omasta kehitystyöstä

 

Turvamaksut.fin operatiivinen johtaja Tuomas Hovi on luottavainen palvelun menestymiseen markkinoilla ja listaa vahvuuksiksi helppokäyttöisyyden, kilpailukykyisen hinnan sekä maksuvälityksen nopeuden.

“Kilpailijoista poiketen emme ottaneet palvelua suoraan olemassa olevalta maksuvälittäjältä, vaan etsimme meille sopivat kumppanit vastaamaan palvelun eri osa-alueista. Tämän ansiosta kykenemme tarjoamaan nopean, helppokäyttöisen ja kustannustehokkaan palvelun asiakkaillemme. Pystymme esimerkiksi siirtämään kauppasumman myyjälle samana päivänä, kun ostaja on hyväksynyt tuotteen niin arkisin kuin viikonloppuisinkin.”

“Ansaintamme perustuu komissioihin ja lähtökohtaisesti jokainen yksittäinen tapahtuma on kannattava, volyymin kasvaessa myös yksittäisen tapahtuman kannattavuus paranee. Kaupankäyntivolyymit ovat kokonaisuudessaan sen verran isot, että pienikin osuus tästä on jo todella kannattavaa liiketoimintaa.” Hovi jatkaa.

“Palvelu on lähitulevaisuudessa avoimesti käytettävissä. Tunnettu iso alustakauppapaikka on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen ja tälle meillä on jo isot odotukset. Panostamme uusien yhteistyökumppaneiden hankkimiseen ja palvelu on lanseerauksen jälkeen vapaasti kuluttajien käytettävissä, tehdään kauppaa sitten Facebookin Market Placessa tai jollain harrastesivustolla.”


Palvelun skaalautuvuus luo mahdollisuuksia isoihin volyymeihin  

 

Maksuvälityspalvelu on Hovin mukaan helposti skaalattavissa Suomen rajojen ulkopuolelle.

“Tarkoitus on lanseerata palvelu Suomessa lähiaikoina yhteistyökumppanimme kanssa. Sen jälkeen suuntaamme nopeasti Ruotsin ja Norjan markkinoille. Olemme saaneet finanssivalvonnan hyväksynnän toimintamallillemme, joten muissa maissa riittää pienemmät muodollisuudet palvelun lanseeraamiseen.”

Turvamaksut.fin taustalla on monimuotoista osaamista koodaamisesta ja myynnistä liiketoiminnan johtamiseen. Tuomas Hovi korostaa tämän merkitystä palvelun jalostamisessa myös jatkossa ja tiimiä tullaan laajentamaan. 

“Palvelun kehitys jatkuu ja tiimimme näkee palvelun ideassa myös muita sovelluskohteita, esimerkiksi räätälöidyt ratkaisut yhteistyökumppaneille.” 

Trendi kaupankäynnin siirtymisestä alustapalveluihin lisää mahdollisuuksia liiketoiminnan kasvuun. Regulaatio edellyttää myös kauppa-alustoilta raportointia, sillä verottaja vaatii kauppojen ilmoittamista. Turvamaksut.fi tarjoaa kauppa-alustojen tarpeisiin valmiin ratkaisun.

 

Lisätiedot

Tuomas Hovi, COO, Safe Payment Group,  tuomas.hovi@safepaymentgroup.com

Johan Backas, hallituksen puheenjohtaja, Safe Payment Group, johan.backas@startuplions.fi