#
9-2-2024
Ajankohtaista

Verkostoituminen on keskeisessä roolissa sijoitusportfolion kasvattamisessa

Sijoitusstrategiamme ytimessä on jatkuva uusien kiinnostavien startup-yritysten löytäminen portfolioomme. Saamme runsaasti yhteydenottoja lupaavilta sijoituskohdeyrityksiltä, mutta panostamme lisäksi jatkuvaan ja aktiiviseen sijoitusmahdollisuuksien kartoittamiseen. Näin haluamme varmistaa, että portfoliomme on harkittu ja monipuolinen kokonaisuus sijoittajaverkostollemme ja mahdollistaa sijoituksen arvon nousun.

Startup-tapahtumat ovat mainio foorumi löytää uusia sijoitusmahdollisuuksia ja tuoda esille palveluitamme alkuvaiheen yrityksille. Hedelmällisiä tapahtumia ovat olleet muun muassa erilaiset pitching-tapahtumat, joissa olemme olleet mukana niin osallistujina kuin tuomareinakin. Tapahtumiin osallistuminen on yksi tärkeimmistä keinoista löytää portfolioomme sopivia startupeja.

Tapahtumien ohella verkostoituminen alan toimijoiden ja yhteisöjen sekä yhteistyö sijoittajien kanssa ja erilaiset startup-yrityksille tarkoitetut kilpailut ovat meille hyväksi havaittuja keinoja löytää kiinnostavia sijoituskohteita. Jo muutamana vuonna olemme olleet tuomaroimassa Tuottava Idea -kilpailussa, jossa portfolioyrityksistämme SaraWell ja Dermeco ovat menestyneet.  

Olemme osallistuneet muun muassa seuraaviin tapahtumiin:

- Shif Business Festival

- Seed Forum

- Platform 6

- SparkUp, BusinessUp DemoDay

- StartHub

- Slush

Seuraavaksi vuorossa on Oulussa järjestettävä Polar Bear Pitching -tapahtuma helmikuun lopulla.


Lue lisää startup-yrityksiin sijoittamisesta