#
16-2-2024
Ajankohtaista

Viva esitteli sähkövesijettinsä venemessuilla

Portfolioyrityksemme Viva Electric Jets esitteli uuden ajan vesikulkuneuvon helmikuussa venemessuilla. Startup Lions onnittelee upeasta uudesta tuotteesta vesiurheilumarkkinoilla! 

Viva Electric Jetsin tiedote julkistustilaisuudesta: 

Sähkövesikulkuneuvojen tekniikan edelläkävijä Viva Electric Jets teki maailman ensiesiintymisen Helsingin venemessuilla (Vene 24 Båt) 9.2.2024. Julkistustilaisuudessa oli paikalla sekä kotimaista että kansainvälistä mediaa.

Sitoutumalla kestävään kehitykseen ja hyödyntämällä huippuluokan 3D-teknologiaa, Viva tuo uuden aikakauden vedellä liikkumiseen ja siellä toimimiseen. Päästötön ja ympäristöystävällinen vesikulkuneuvo on sekä innostava että vihreämpi valinta vesiharrastajille ja ammattilaisille. Uuden sähkövesijetin säilytys- ja työskentelytilaratkaisut tarjoavat Vivalle laajat markkinat.

Viva Electric Jetsin perustaja ja toimitusjohtaja Timo Kronqvist on syystäkin innostunut: "Tiimimme on käyttänyt aivan viimeisintä huipputeknologiaa kulkuneuvon kehittämisessä. Vivassa yhdistyy suorituskyky, luotettavuus, ympäristötietoisuus ja ennennäkemättömät tilaratkaisut."

Sähkökäyttöinen vesijetti häikäisee tyylikkäällä ja modernilla muotoilullaan. Sitä on kuvailtu laitteeksi tulevaisuudesta tai joksikin, jolla Batman voisi ajaa.

Viva on ylpeä myötävaikutuksestaan kestävään ja ympäristöystävälliseen kehitykseen vesiliikenteessä. Mikkelin sähköisen liikkumisen klusterin kumppanina yhtiö tekee esisarjana ensimmäiset 10 kappaletta kesälle 2024. Jos haluat olla ensimmäisten joukossa, tee ennakkotilaus osoitteessa vivaelectricjets.com ja liity Viva Electric Jets -tiimiin. Verkkosivustolla myydään myös Viva -fanituotteita.
 
Lisätietoja ja uutisia voi seurata osoitteessa www.vivaelectricjets.com