Terveydelle Oy

#

Terveyden edistämistä ja iloa arkeen

Reilussa viidessä vuodessa yritys on kasvanut yhden naisen unelmanraakileesta sosiaali- ja terveydenhoitoalan ammattilaisten iloiseksi tiimiksi, josta löytyy innostusta ihmisten aitoon kohtaamiseen ja palvelujemme jatkuvaan kehittämiseen. Terveydelle Oy työllistää tällä hetkellä kuukausittain 20-25 ammattilaista ja on noussut lyhyessä ajassa Hyvinkään alueen suurimmaksi yksityiseksi kotihoidoksi. Toiminnan keskiössä on alusta asti olleet yrityksen arvot, joita ovat mm. inhimillisyys, kiireettömyys, terveyden edistäminen ja yhteisöllisyyden sekä osallisuuden tukeminen.

Kun alussa tavoite oli yhden henkilön työllistäminen, tällä hetkellä tavoitteena on yhä suuremman yksikön luominen hallitusti ja arvopohja sekä laatu säilyttäen. Parasta yrityksessä on sen monipuolisuus sekä henkilökunnan osaamisessa että palvelujen rakenteessa. Alusta asti asiat on tehty omannäköisesti, kiireettömästi ja yksilöllisesti. Yhä edelleen palvelut joustavat asiakkaan elämäntilanteen mukaan, ja tutut omahoitajat tekevät työtä sydämellään ja koko ammattitaidollaan. Koska kotikäynnit ovat pääosin kestoltaan 1-2 tuntia, ikäihmisen kohtaamiselle on oikeasti aikaa ja tilaa. Sen lisäksi, että yritys tarjoaa terveyspalveluja verinäytteenotosta lääkehuoltoon, mahdollista on tilata kotiin myös sosiaalipalveluja ikkunanpesusta kaverikoiravierailuihin, kuljetuspalveluihin sekä asiointiavuksi tai vaikka konserttiseuraksi.

Viime vuonna yrityksen liikevaihto oli noin 420.000€ ja tulos oli noin +60.000€. Samana vuonna Terveydelle Oy osti markkinoilta alueen suurimman kilpailijansa, jonka myötä liikevaihtoennuste tälle vuodelle on noin 800.000€.

Aarrehoiva Oy on sulautunut Terveydelle Oy:öön.

Perustiedot

  • Yhtiö perustettu: 2017
  • Ala/toimikenttä: Terveydenhoitopalvelut

Lue lisää: