Delva

#

3D-tulostusta kovaan käyttöön

Delvan tuotannollinen toiminta käynnistyi 2019. Yritysidea lähti itämään perustajan Markku Lindqvistin lisäävään valmistukseen keskittyneestä diplomityöstä ja on sittemmin kehittynyt ja kypsynyt halusta uudistaa teollisuutta ja tehdä asioita paremmin.

Maailma muuttuu ja teollisuuden yksi keskeisistä tavoitteista on pienentää hiilijalanjälkeä. Tähän 3D-tulostus tuo resurssitehokkaan ja tarveohjautuvan, kiertotalouden periaatteita toteuttavan tavan toimia. Pyrkimykset kasvattaa hiilikädenjälkeä hyötyvät tulostuksen mahdollistamista energiatehokkaista ratkaisuista merkittävästi. Lisäksi hankintaketjujen epävarmuudet on laajalti tunnistettu ja lisäävä valmistus nähdään mahdollisuutena lisätä niiden vakautta ja kestävyyttä.

Tässä vauhdilla muuttuvassa maailmassa Delva raivaa tietä ja madaltaa yritysten kynnystä tehdä asiat paremmin, vähemmällä ja viisaammin. Se on kokenut metallin 3D-tulostuksen osaaja ja kumppani teollisuudelle, ja tätä tukee myös henkilöstön vahva konepaja- ja terästeollisuuden tausta. Delva on keskittynyt metallitulostukseen ja tarjoaa maan laajimman materiaalivalikoiman. Kehityksen kärkeä olevilla koneilla ja laitteilla ja syvällä osaamisellaan Delva toteuttaa innovatiivisia ratkaisuja asiakkaidensa kanssa tarjoten tuen, jota asiakas kulloinkin tarvitsee. Monipuolinen ekosysteemi vahvistaa jälkikäsittelypalveluiden kirjoa sekä tukee Delvan aktiivista asiakaslähtöistä tutkimus- ja kehitystyötä.

Delva on tuotannollisen toiminnan alettua vuosittain kaksinkertaistanut liikevaihtonsa ja jatkaa kuluvana vuotena samaa kasvuvauhtia liikevaihtotavoitteen ollessa 800 tuhatta euroa. Käyttökate on positiivinen ja yritys ennakoi nollatulosta.

Perustiedot

  • Yhtiö perustettu: 2017
  • Tuotannollinen toiminta aloitettu 2019
  • Ala/toimikenttä: Metallin 3D-tulostus

Lue lisää: