SaraWell

#

Digitaalinen palvelukonsepti diabeteksen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn

Olemme erikoistuneet diabeteksen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn täysin digitaalisella palvelukonseptilla. Tarjoamme palvelumme ajasta ja paikasta riippumatta sekä diabeteshoitajien etävastaanotoin että erityisesti Terve Päivä palvelualustallamme, joka tarjoaa asiakkaalle 6 kuukauden polun elintapamuutokseen ja suojatun viestiyhteyden diabeteshoitajaamme. Terve Päivä palvelualusta on myös terveydenhuollon ammattilaisorganisaatioiden hyödynnettäväksi lisensoitavissa.

Tavoitteenamme on olla lähitulevaisuudessa Suomen ykköstoimija ja julkisen terveydenhuollon kumppani diabeteshoidossa. Ja muutaman vuoden kuluttua tavoitteenamme on saavuttaa vankka jalansija ennaltaehkäisevässä diabeteshoidossa myös kansainvälisillä markkinoilla.

Diabeteshoitoon erikoistuminen erottaa meidät positiivisesti yksityisen terveydenhuollon kentällä. Digitaalinen palvelukonsepti tuo tämän osaamisen tarjolle kaikkialla. Diabeteshoidon erikoisosaamisestamme huolimatta toimintamme ytimessä oleva Terve Päivä palvelu on sovellettavissa myös muihin elintapasairauksien ennaltaehkäisyyn ja hoidon tueksi.

2021 tilikauden liikevaihto oli n. 53 000 € ja tulos n. 2 700 €.

Perustiedot

  • Ala/toimikenttä: Terveydenhoito

Lue lisää: