NWB

#

Innovation for a sustainable future

NWB Finland Oy:n tavoitteena on kasvaa ripeästi kansainvälisillä markkinoilla ja neljän vuoden kuluttua liikevaihtotavoite on 25 milj.           

Yrityksen operatiivisella johdolla ja yrityksen hallituksella on todella vankka osaaminen ja tieto kansainvälisistä juomamarkkinoista. Valmiit kansainväliset verkostot auttavat nopeuttamaan yrityksen kasvua. Nykyaikaisen ja tehokkaan myynnin ja markkinoinnin osaaminen auttaa meitä keskittymään oleelliseen. Omistamme uuden Bevel kartonkipakkauspatentin ja kyseinen tuote on  jo tuotannossa.

Vuoden 2022 aikana yritys aloittaa kansainvälinen myynnin hyvin valittujen partnereiden/agenttien kanssa seuraavissa maissa: Italia, Espanja, Portugal, Sveitsi, 5 x Arabimaat. Neuvottelut uusien partnereiden kanssa ovat käynnissä myös USA, UK, Saksa ja Ranska.

Siirrymme start up yrityksestä kasvuyritykseksi vuoden 2022 aikana ja odotamme roimaa liikevaihdon kasvua myynnin alettua.  Tulos ei ole vielä positiivinen, koska liiketoiminnan ja tuotteiden kehittäminen ovat olleet tähän asti työnalla.

Vuodesta 2023 odotetaan jo positiivista tulosta.

Perustiedot

  • Ala/toimikenttä: Juoma- ja pakkausteollisuus

Lue lisää: