OVIO CarBook

#

OVIO CarBook tietää kaiken autoista. Nyt tiedät sinäkin.

Ovio CarBook on kehittänyt täysin uuden ajoneuvojen huoltohistoriapalvelun. Keskeisintä palvelussa on se, että huoltohistoriatiedot tuodaan Ovion yhteistyökumppanikorjaamoilta automaattisesti. Korjaamoille tämä tarkoittaa vaivattomuutta. Korjaamot voivat tarjota asiakkailleen sähköisen huoltokirjan valmiina helppokäyttöisenä palveluna.

Ajoneuvojen ostajille ja myyjille tämä tarkoittaa läpinäkyvyyttä, luotettavuutta ja turvallisuutta. Ostajalle Ovio tarjoaa luotettavan tiedon ajoneuvoon tehdyistä huoltotoimenpiteistä. Myyjälle luotettava huoltohistoria tarkoittaa vastaavasti mahdollisuutta saada ajoneuvosta parempi hinta ajoneuvoa myytäessä.

Ovioon kertyvän huoltohistoriatiedon määrä kasvaa kaiken aikaa. Palvelu sisältää jo nyt useita miljoonia huoltotapahtumia. Yhtiömme arvo kasvaa datamäärän kasvun myötä.

Ovion huoltohistoriadataa ja siihen liittyviä lisäarvopalveluita tullaan lähiaikoina tarjoamaan useampien kanavien kautta.

Ovion liikeideana on kerätä ja jalostaa ajoneuvojen huolto-historiatietoja ja tarjota tätä sisältöä ajoneuvosta kiinnos-tuneille osapuolille (korjaamot, autoliikkeet, omistajat, ostaja-ehdokkaat jne.).

Perustiedot

  • Yhtiö perustettu: 2016

Lue lisää: