VIVA Electric Jets

#

SnowSus Oy kehittää sähköisiä kevytajoneuvoja tavoitteenaan uudistaa lähiliikkuminen maalla, lumella ja vedessä. Konseptien taustalla on ajatus energian säästämisestä voiman lisäämisen sijaan. Minimoimalla paino, liike- ja tuulenvastus sekä optimoimalla voimansiirto aikaansaadaan ekologisia uuden ajan kulkuneuvoja.

Snowsus kehittää tällä hetkellä eFloater vesijettiä, jonka taustalla on erittäin kovaa suomalaista, alan kilpailuissa menestynyttä osaamista. Kevyen laitteen veden- ja ilmanvastus on minimoitu siten, että vesiskootteri nousee plaaniin hyvin alhaisissa nopeuksissa säästäen energiaa ja tarjoten hienon ajoelämyksen. eFloater toimii sähköllä ja on huomattavasti energiatehokkaampi kuin aikaisemmat vesijetit. Uuden sukupolven eFloaterilla on potentiaali syrjäyttää polttomoottorikäyttöiset kulkuneuvot ja se on ympäristövastuullisesti merkittävästi parempi kuin polttomoottorikäyttöiset. Sähkövesijetti on hiljainen ja päästötön eikä sen lataaminen ei vaadi pitkiä polttoaineenhakureissuja. Sähkövesijetti vastaa suorituskyvyltään polttomoottorilla toimivaa vesijettiä.  

Yrityksellä on patentoituja ratkaisuja myös maalla ja lumella liikkumiseen. Sähkövesiskootterin lisäksi Snowsus on suunnitellut ja rakentanut Haukiputaan 3D- ja metallityöpajalla protoversioita ympärivuotisesta sähköajoneuvosta. Tällä hetkellä pääpaino toiminnassa on uuden eFloaterin kehitys. 

Perustiedot

  • Yhtiö perustettu: 2019
  • Toimiala: sähkökäyttöiset ajoneuvot
  • Tuote: eFloater

Lue lisää: