Cargo Online

#

Cargo Online on kuljetuspalveluita tarvitseville yrityksille ja yksityisille henkilöille sekä kuljetuspalveluita tarjoaville yrityksille tarkoitettu nykyaikainen logistiikkakokonaisuus.

Cargo Online löytää aina nopeimman, edullisimman ja ekologisimman rahtiratkaisun ja yhdistää digitaalisesti, reaaliaikaisesti ja turvallisesti rahdin ja kuljetusyritykset.

Suomen kuljetusmarkkina on ~6,5 Mrd euroa ja kasvaa vuosittain. Markkinoilla on paljon toimijoita, mutta pienet ja keskisuuret yritykset ovat erittäin merkittävä osa koko kuljetusmarkkinaa.

Lähes puolet Suomen kuljetusyritykseistä omistaa vain yhden ajoneuvon  ja useimmat näistä eivät ole digitaalisten kuljetuspalveluiden piirissä. Haja-asutusalueet ja pitkät etäisyydet lisäävät vajaita kuljetuksia ja rahdin hintaa sekä aiheuttavat aikataulujen suhteen merkittäviä haasteita.

Me Cargo Onlinella haluamme parantaa  kuljetusyrittäjien kannattavuutta, varmistaa kustannustehokkaan logistiikan saatavuuden asiakkaille ympäristövaikutukset minimoiden.

  • Polttoaineiden hinnan nousu
  • Vajailla kuormilla ajetut kilometrit ovat erittäin kalliita ja ympäristövaikutukset ovat merkittäviä
  • Logistiikan osuus kokonaiskustannuksista on kasvava kuluerä
  • Kapasiteetin puuttuminen aiheuttaa kustannuksia ja asiakastyytymättömyyttä

Cargo Online Oy tähtää alkuvaiheessa Suomen, Ruotsin ja Baltian kuljetusmarkkinoille ja yhtiön konseptia kohtaan on kohdistunut suurta kiinnostusta nin rahdin tarjajien kuin osajienkin taholta

 

 


Lue lisää: