Startup setelillä heti vauhtiin!

Startup -yritykset tarvitsevat pääomaa, osaamista, kokemusta ja verkostoja. Meiltä saat nämä kaikki samassa paketissa ilman byrokratiaa. Startup setelillä saat tarvittavaa alkupääomaa* - kokemuksen ja verkostot saat kaupanpäällisiksi.

* ) Sijoitus omaan pääomaan.

Mikä on Startup seteli

Start Up seteli on alkavien yrityksien kehittämiseen ja rahoittamiseen erikoistuneen Start Up Lions Oy:n uusin tuote. Sen avulla saat nopeasti ja helposti, ilman turhaa byrokratiaa, alkupääoman yrityksesi kehittämiseen.

Start Up seteli on oman pääoman ehtoinen sijoitus yhtiöösi. Jos uskomme liike-ideaasi ja sen mahdollisuuksiin menestyä annamme alkurahoituksen ja lähdemme yhdessä kehittämään yhtiötäsi eteenpäin. Start Up seteleitä on rajallinen määrä, joten ota pikaisesti yhteyttä.

Ole meihin yhteyksissä

Kaikki kentät ovat pakollisia

Olemme kiinnostuneita keskustelemaan kanssasi. Tehdään ideastasi uusi menestystarina Suomeen.

Start Up Lions on oikea kumppani juuri sinulle

Pääomaa ja osaamista

Me tuomme aloittavan yrityksen tueksi pääomaa ja osaamista. Täydennämme tiimiä yrityksen tilanteen ja tarpeiden mukaisesti. Olemme aina mukana osakkuusyritystemme hallituksessa.

Menestystä

Osakkuusyrityksemme voivat keskittyä ideansa kehittämiseen ja kaupallistamiseen omilla vahvuuksillaan. Me olemme mukana tunnistamassa yrityksen kehitysalueita ja rakentamassa puitteita menestykseen.

Verkostoja

Osaomistajana olemme inspiroiva kumppani, joka tarjoaa yritykselle näkemystä ja verkostoja. Osaaminen, kokemus ja verkostot ovat Start Up Lionsin arvokkain pääoma.

"Hands on" asennetta

Toimintatapamme on ”hands on”. Toimintaamme ja päätöksentekoamme ohjaavat osaamisen ohella myös käytännöllisyys ja nopeus.