Näin me toimimme

Löydä pääomaa ja osaamista

Me avaamme aloittaville yrityksille kanavan sijoittajapääoman ja osaamisen löytämiseen.

Avullamme yritys voi valmistautua tiiminsä täydentämiseen omaan tilanteeseensa sopivasti ja tarpeidensa mukaisesti – keskittyen oman ideansa kehittämiseen ja kaupallistamiseen omilla vahvuuksillaan.

Me olemme mukana tunnistamassa yrityksen kehitysalueita ja rakentamassa puitteita menestykseen.

 

Inspiroidu valmennuksesta ja kehity

Toimintatapamme on ”hands on”. Toimintaamme ohjaa osaamisen ohella myös käytännöllisyys ja nopeus. Osaaminen, kokemus ja verkostot ovat Start Up Lionsin arvokkain pääoma.

Tahdomme että yritys on valmis sijoittajien mukaantuloon ja siten yhteistyö alkaa mutkattomasti ja ripeästi – suunnitelmallisuutta unohtamatta.

Tarjoamme yrityksille pitchauksen valmisteluun, liiketoiminnan kehittämiseen ja rahoitukseen liittyviä palveluja, joiden avulla sijoittajahankinta on helpompaa.

Toimintaympyrä

Palvelumme...


Pitchaus palvelu

Pitchaus on sijoittajahankinnassa tärkeintä ja yritys pääsee palvelumme kautta esittelemään liikeideaansa lukuisille Start Up –sijoittajille.

Lue lisää

Sijoittajahankinnan valmennus

Sijoittajat kiinnostuvat myynnillisistä yrittäjistä ja onnistunut pitchaus on siksi avainasemassa sijoittajia hankittaessa. Oletko sinä valmis myymään ideaasi vai epäröitkö, kaipaatko kenties tukea valmistautumiseen?

Lue lisää

Kehityspalvelut

Onko sinulla liikeidea, mutta ei tietoa tai kokemusta miten sen voisi toteuttaa?

Lue lisää

Olemme kiinnostuneita keskustelemaan kanssasi. Tehdään ideastasi uusi menestystarina.

Ota yhteyttä